Saját szerzemény, ha nincs kenyered, de van gofri sütőd! :):) Percek alatt elkészíthető!
Hozzávalók:
2 db tojás
2 ek. kukoricaliszt
2 ek. SCHER_B, vagy Beiker liszt
2 ek. burgonyapehely
4 ek. étolaj
só
pici szódabikarbóna
5 dkg párizsi
tej, vagy, víz
Elkészítés:
A tojások sárgáját, a liszteket, a burgonyapelyhet, olajat, stb. alaposan összekeverjük, hozzáadjuk az apróra vagdalt párizsit, majd a habbá vert tojásfehérjét.(annyi folyadékot kell hozzáadni, hogy sűrű masszát kapjunk, vigyázz mert a burgonyapehely megdagad, ezért apránként adagold a tejet, vagy a vizet)
Sütjük, és ehetjük!
Jó étvágyat hozzá!
Keverhetünk az alapba bármit : sajtot, vagdalthúst, gombát, vagy maradék darált főt húst, akkor akár főzelék mellé is jó!
Márta
Amikor nincs időd kenyeret sütni
2010.01.14. 16:36 nukuliszt
2 komment
A bejegyzés trackback címe:
https://nukuliszt.blog.hu/api/trackback/id/tr451672328
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
csöpcsaj 2010.03.03. 15:14:23
Nagyon tetszett a recepted és nagyon jó és finom volt.Ha van még ilyen jó és frappáns recepted akkor légyszives küldj még.e-mail címem:
zsuzsa282@freeemail.hu.
Még nagyon kezdő lisztérzékeny vagyok.
Köszi. Zsu.
zsuzsa282@freeemail.hu.
Még nagyon kezdő lisztérzékeny vagyok.
Köszi. Zsu.
nukuliszt 2010.03.04. 06:42:28
Szia Zsu.
Írtam Neked e- mailt, de visszadobta a rendszer.
Próbálkozom újra, mert előfordulhat, hogy csak megtelt a postaládád.
Üdv.:
Márta
Írtam Neked e- mailt, de visszadobta a rendszer.
Próbálkozom újra, mert előfordulhat, hogy csak megtelt a postaládád.
Üdv.:
Márta