HTML

glutén? kizárt dolog...

Gluténmentes receptek, hírek a Zala megyei egyesület életéből, ötletek, érdekességek lisztérzékenyeknek...

Rovatok

Friss topikok

Facebook

NYARALÁS HÉVÍZEN

2010.04.20. 17:29 nukuliszt

 

Gondtalan üdülés a táplálékallergiásoknak Hévízen a Hunguest Hotel Heliosban***superior

 

Tisztelt Kóborné Csákvári Márta Elnök asszony!

 

Engedje meg, hogy segítsünk tagjaiknak és bemutrassuk a hévízi Hunguest Hotel Helios *** superior szálloda  egyedülálló programját, mellyel a manapság sajnos egyre növekvő számú  táplálékallergiás emberek  gondtalan üdülését segítjük.

Manapság a táplálékallergiások helyzete nem egyszerű, sok esetben az üdülésről is le kell mondaniuk, hiszen a szigorú diétát nem lehet egyik napról a másikra elhanyagolni, az egészségük a tét.

A Hunguest Hotel Heliosban***superior szálloda a magyar szállodapiacon ezért egyedülálló módon a félpanzió keretén belül speciális étrendet biztosít lisztérzékenyeknek, diabéteszeseknek, valamint laktóz-, natív cukormentes-, zsír és fehérjeszegény ételeket is kínál.

A szálloda munkatársai kidolgoztak a hagyományos mellett egy olyan, az alapétkezésekbe beillesztett, piktogrammokal jelölet menükínálatot, melynek köszönhetően valóban a pihenésre, kikapcsolódásra koncentrálhatnak táplálékallergiás vendégeink is, diétás programjukat nálunk gond nélkül folytathatják.

Étlapunk minden nap tartalmaz olyan menüsort, amely a táplálékallergiában szenvedőknek is lehetőséget biztosít az étkezések alkalmával a megfelelő étel fogyasztására.

A szálloda cukrászatán saját készítésü gluténmentes kenyerek, reggeli pékáruk, és fantasztikus minőségű sütemények gazdagítják a kínálatot.

Rendelésre gluténmentes süteményeket elvitelre is kínálunk. Süteménylapunkat a levél mellékleteként megtalálja.

Remélem sikerült felkeltenünk egyesületük figyelmét és a jövőben akár közösen együttműködve biztosítani tudjuk a tökéletes üdülést tagjaik részére is.

Kérjük, amennyiben idejük engedi látogassanak el hozzánk, és próbálják ki szolgáltatásainkat.

 

Előzetes egyeztetéssel szívesen tartanánk személyesen egy egyesületi ülés alkalmával sütemények és pékáruk kóstoltatásával egybekötött szállodabemutatót. Ahol akár egy kedvezményes üdülést is ajánlanánk a résztvevőknek.

 

A sikeres együttműködés reményében

üdvözlettel:

 

Joós Adél

Igazgató

 

 

 

 

 

 

gluténmentes – laktózmentes – kalóriaszegény – fehérjeszegény- natív cukormentes - zsírszegény

 

 

Röviden a szállodáról..

A világhírű Hévízi gyógytótól 500 m-re, egy csodálatos 45.000 m2-es wellness parkban két épülettel várja Önt és családját a Hunguest Hotel Helios***superior.

A szálloda az Anna épületben 150 klimatizált, erkélyes, kétágyas, összkomfortos szobával (fürdőszoba, WC, telefon, rádió, TV, minibár, széf), 12 apartmannal és a Benjamin épületben 48 két- illetve háromágyas szobával várja a vendégeket.

A wellness részlegen a vendégek élvezhetik az élménymedencét, a pezsgőfürdőt, a finn- és infraszaunát merülőmedencével, a gőzkabint, a Kneipp taposómedencét és a skótzuhanyt. Preventív programok, böjti kúrák, különböző masszázsok, wellness rituálék segítenek az egészségtudatos életmód gyakorlásában.

A regenerálódásról a szálloda saját termálvizes kútjából táplált gyógyvizes medence, a hévízre alapozott gyógykúrák és gyógykezelések (súlyfürdő, iszap- fluorpakolások, víz alatti masszázs, ivókúra, elektroterápiás kezelések) gondoskodnak.

TB-kártyával és háziorvosi beutalóval  Reumatológiai szakrendelésünkön és Országos Reumatológiai Központunkban minimális önrész befizetéssel már komplett hévízi gyógykúra is igényelhető.

Kora tavasztól késő őszig a csodálatos wellness parkban úszómedence, gyermekmedence, napozóágyak és kerti sakk segíti a teljes kikapcsolódást.

Az aktív pihenők ingyenes és sokszínű programokon vehetnek részt sportanimátorok kíséretével: reggeli, erősítő-, senior és gerinctorna, stretching, légzőgyakorlatok, chi-kung, Pilates, gimnasztikai labda, gimnasztikai szalag, vízi torna, aqua fitness, aqua jogging, aqua stretching, 5 tibeti jóga, nordic walking, power walking, kerékpártúrák.

Minden este a lobby bárban élőzene, csütörtökönként magyaros vagy operett est szórakoztatja a vendégeket.

Egész évben színes programok, koncertek színesítik a szálloda ajánlatait. 


_________________________________________

Hunguest Hotel Helios
H-8380 Hévíz, Vörösmarty M. u. 91.
Tel: 00 36 83 342 895
Fax: 00 36 83 340 525
E-mail:
reserve@hotelhelios.hunguesthotels.hu
Internet: www.hotelhelios.hunguesthotels.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nukuliszt.blog.hu/api/trackback/id/tr991937563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása